Curatenia la superlativ, in prag de sarbatoare

0
1978
curatenie

Cu totii stim ca se practica ideea de curatenie generala inainte de sarbatori. Poate ca are legatura cu sfatul pe care il primeste lumea despre post, curatirea trupeasca si sufleteasca. In plan simbolic desigur, se tine cont de nevoia de curatenie la modul cel mai complex. Asadar, mai mult decat ordinea pe care o faceti, aveti nevoie de aliati potriviti pentru a curata foarte bine intreaga casa.

Astazi ne propunem sa va exemplificam cu cateva dintre produsele de curatenie care ar trebui sa faca parte din arsenalul de metode prin care sa curatati casa la modul exemplar. Trebuie precizat ca in cadrul magazinului nostru online se vor gasi toate acele accesorii necesare pentru menaj. In acest sens, dispunem de un stoc de manusi, consumabile de orice fel, produse de unica folosinta: de la saci de menaj si pana la bureti sau lavete.

Practic, tot ce este necesar pentru a indeplini misiunea de curatenie a casei, se va gasi la clinit.ro. Din gama de detergenti si dezinfectanti, produse de curatenie, iata unele dintre cele mai necesare alegeri:

Curtarea pardoselilor

Datorita eficientei produselor ce se vor gasi la clinit.ro nu mai aveti nevoie de clatire, de spalare repetata a zonelor. Este necesar, in schimb, sa mentineti ca si stricte instructiunile legate de dozaj si de diluare. Fiind concentrate, astfel de produse trebuie sa fie diluate pentru a putea fi folosite corect.

Atentie, este necesar sa se faca distinctia intre pardoseala din lemn si cea din placi ceramice. Intrucat fiecare suprafata in sine are particularitatile sale, tineti cont de acestea pentru a nu o deteriora.

produse de curatenie

Cu note florale indeosebi, astfel de produse de curatare sunt mereu necesare. Partea si mai buna este ca acelasi produs curata, igienizeaza si lasa o nota de parfum placuta. Nu mai este nevoie de o alta interventie dupa acest procedeu.

Curatarea geamurilor

In planul de curatenie nu are cum sa lipseasca o preocupare maxima pentru partea de tamplarie. In cele mai multe dintre cazuri este vorba de termopan cu cadru alb, unde de altfel se si vede mult mai bine murdaria. De aceea, este necesar sa optati pentru un produs eficient, care sa curate murdaria si sa ofere lustrul.

Se spune ca cel mai bine se cunoaste un geam curat dupa cum scartaie mana pe el cand este atins. Ei bine curatarea eficienta o recomandam prin folosirea detergentilor speciali pentru suprafete din sticla. Este bine de stiut ca sunt la fel de buni si pentru suprafete de tipul oglinzilor. Pentru un plus de ajutor, un pulverizator va doza cata solutie este necesara sa folositi.

Curatare completa a covoarelor

Cunoscute ca fiind parte din decor, covoarele retin praful din incaperi si deci au mare nevoie de ocuratare eficienta. Pentru a prelungi viata acestuia si a mentine calitatea perilor, este de preferat sa actionati dinainte asupra situatiilor neplacute. Pentru indepartarea gumei veti gasi la clinit.ro un produs inovator de la Taski. Este util si pe suprafete textile.

Daca ceea ce va preocupa sunt petele ce par greu de scos, inseamna ca nu ati aflat inca de produsul de la Spotex. Ar trebui sa ii oferiti o sansa pentru a imbunatati aspectul covorului existent.

Cat despre curatare, dispunem de detergent concentrat, deci ce are nevoie de diluare, de la Diversey.

Aparte de acestea, nu ezitati sa realizati un stoc complet de produse, destinate lemnului, deci mobilei, detergenti specifici pentru orice tip de suprafata. Ne gandim ca aceasta misiune este importanta la orice nivel, fie vorba de domeniul HORECA, fie vorba de casele oamenilor. Asadar, ne adresam voua tuturor, cu simt de raspundere fata de subiect. In formula numai buna de folosit sau in varianta concentrata, descoperiti gama vasta de produse destinate curateniei, care sa va fie de un real folos.

LĂSAȚI UN MESAJ