Sfaturi pentru a efectua mai rapid si mai eficient curatenia generala in living si bucatarie

0
1136

Odata cu apropierea unor zile importante, orice gospodina isi propune sa realizeze o curatenie generala in intreaga locuinta. Aceasta sarcina implica multa munca, dar si timp investit. Dat fiind faptul ca de cele mai multe ori femeile sunt prinse inclusiv cu un job si cu ingrijirea copiilor, aceasta misiune devine destul de greu de indeplinit, intocmai pentru ca timpul e destul de limitat. Totusi, atat timp cat se vor utiliza produsele noastre de la clinit.ro si se va efectua eficient procesul de igienizare si de curatare, rezultatul va fi cel urmarit de fiecare.

Pentru ca munca depusa sa fie intr-adevar realizata rapid si sa fii multumita de rezultatul final, trebuie sa tii cont cu strictete de cele ce urmeaza a fi prezentate in cadrul acestui articol.

  1. Living room-ul

Aceasta incapere este cel mai frecvent inspectata si admirata de foarte multe persoane care iti viziteaza propria locuinta. Tocmai din acest motiv, aceasta incapere trebuie sa beneficieze de toata atentia ta. Curatenie trebuie realizata extrem de eficient si ne minutios, incat atunci cand vor veni musafirii in vizita, sa te simti mandra de maniera in care se prezinta living room-ul tau.

curatenie_living_roomDat fiind faptul ca acest spatiu este destinat uneori relaxarii si vizionarii de filme de pe canapea, uneori se transforma si in sala de masa. Tocmai din aceste motive, fiecare obiect din interior trebuie sa beneficieze de o atentie sporita in partea ta: plantele, piesele de mobilier si asa mai departe.

Iata care sunt lucrurile pe care nu trebuie sa le scapi din vizor pentru ca sufrageria ta sa fie absolut imaculata si improspatata:

  • Este absolut esential sa te ocupi de spalarea si curatarea covoarelor, precum si a perdelelor si draperiilor din living room. In cazul in care aceasta sarcina o consideri mult prea solicitanta sau riscanta, indicat este sa optezi pentru ajutorul unei spalatorii.
  • Ferestrele, pervazurile si usile trebuie sa beneficieze de toata atentia ta. Pe suprafata acestora se instaleaza extrem de multe impuritati si mizerii ce poate uneori nu sunt usor de observat cu ochiul, dar care pot fi analizate de musafiri. De cele mai multe ori usile au urme de degete, mai ales daca esti si o mamica ai caror copii sunt putin nazdravani si agitati.

Pentru o astfel de misiune va trebui sa apelezi la ajutorul unor produse profesionale care sa iti usureze munca si sa ajungi rapid la rezultatul dorit.

  • Pe langa faptul ca piesele de mobilier, precum si a obiectelor de la baza acestuia trebuie sa fie perfect lustruite cu o solutie recomandata materialelor din care sunt confectionate, chiar si podeaua trebuie sa beneficieze de toata atentia ta. Aceasta nu trebuie doar stearsa de praf, ci si lustruita eficient cu o solutie placut mirositoare care sa improspateze aerul din intreaga locuinta.

 

  1. Bucataria

Aceasta este cel mai probabil una din cele mai importante incaperi din casa ta in care curatenia trebuie intr-adevar sa primeze. Avand in vedere ca acolo gatesti si mancati, zona trebuie sa fie absolut imaculata. Indicat este ca de fiecare data dupa ce gatesti sa lasi toate lucrurile in ordine, intocmai pentru ca la curatenia generala sa fii scutita de anumite sarcini.

solutii_curatenie_bucatarie

  • La fel ca si in cazul curateniei din living, atentia ta trebuie sa se indrepte nu doar asupra perdelelor, ci si asupra podelei, a usii si a pieselor de mobilier. Acestea trebuie sa fie curatate cu produse de calitate care sa nu deterioreze materialele, produse pe care le poti gasi chiar pe www.clinit.ro.
  • Caloriferele trebuie sa fie atent curatate. Pe suprafata acestora se depune de obicei destul de repede murdaria, tocmai de aceea atentia ta trebuie sa fie si mai sporita odata ce ai luat decizia de a realiza o curatenie generala ca la carte. Acestea le poti curata eficient chiar si cu apa si detergent.
  • Fiecare produs electrocasnic in parte trebuie sa fie perfect lustruit. Totusi, indicat este sa il speli ori de cate ori l-ai folosit, intocmai pentru a-i prelungi durata de viata si de a te scuti mai apoi de o sarcina in plus.
  • Gresia si faianta trebuie sa fie atent curatate si lustruite. Suprafata lor se murdareste de obicei destul de des, mai ales din cauza aburului produs in bucatarie.

Acestea fiind spuse, nu ramane decat sa te inarmezi cu o serie de produse de calitate care sa te ajute in aceasta misiune a curateniei generale si sa pornesti la atac.

LĂSAȚI UN MESAJ